MÄSSPRODUKTER

– mäss/expoprodukter för alla behov i stort och smått

Professionella mässprodukter för ditt företagsevent

Söker du den rätta lösningen till din företagsmässa eller event? Vi på SignDelight Reklam skapar din formgivning av din mässa eller event på ett mycket professionellt sätt. Vi kan erbjuda ett stort utbud av smidiga och prisvärda mässprodukter där vi kan hjälpa dig att hitta rätt för just ditt ändamål och skapa uppmärksamhet i och omkring din mässmonter.

Rollups & beachflaggor

En rollup består av en ihoprullad bildväv som förvaras inuti en kassett. Den är enkel att rulla ut när den ska visas och ger snabb synlighet och marknadsföring. Vanligtvis används den för att öka synligheten vid entréer, mässor och som bakgrund vid teamsmöten. Våra rolluper levereras alltid med en praktisk väska för enkel transport och förvaring.

Skräddarsydda lösningar för ditt företags event och mässa

Vi erbjuder en mångfald av produkter för ditt företags event och mässa, såsom rollups, mässväggar, backdrops, beachflaggor, banderoller, vepor, affischer, podium, mässbord, mattor, reklamkassar, reklamtält och mycket mer. Med oändliga kombinationsmöjligheter har vi lösningar för både inomhus- och utomhusbruk. Dessutom tillhandahåller vi även reklamprodukter som godis med reklamtryck, reklamvatten/läsk, Give Aways, profilkläder med tryck med mera för att skapa en givande och bra relation till kunderna. Bra produkter kan även fortsätta att marknadsföra sig efter eventet, vilket gör dem till en påminnelse om ert företag och vad ni kan erbjuda. Vår långa erfarenhet inom området gör oss till den perfekta partnern för att hjälpa dig hitta rätt produkt för att exponera ditt budskap. Kontakta oss så hjälper vi dig på absolut bästa sätt

Våra produkter

Övriga produkter

Har du frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss! Vi finns här för att hjälpa till och svara på alla dina frågor.